Kreativa i prekvalifikacija


Prvi "ozbiljan"post je bio objavljan jučer. Nisam mogla vjerovati da nije izazvao revoluciju u mislima i srcima Internet nacije. Morati će to biti zadaća ovog posta.

Kad pomislim na temu prošlog posta nađem se u još većem sranju nego jučer (ako niste čitali radi se o gubitku inspracije za dizaniranje). Spoznaja sranja proizlazi iz tog da sam na dizajn svog; vlastitog bloga potrošila možda sat-dva vremena. I čak jako svjesna da radim za sebe ipak sam radila automatski i nisam mogla/željela/znala izdvojiti ni malo više truda od: skidanja seta ikona, skidanja templatea i minimalne prilagodbe.

Pa kako da se ne pitam se da li da mjenjam struku? Da se npr. počnem baviti proizvodnjom obuće. Pa počnem iz početka. Učiti o čavlima, koži i anatomiji stopala. Zabrijem na to i slijedećih 10 godina šijem tople opanke. Brend imenom "Oblećkice"? Oblećeš se i ideš! Na tulum. Na sprovod. Na posao. Opanci sa mašnama za cure; opanci sa spajalicama za punkere.

Slogan: Povjesni i udobni. Dodatak: Šiveni rukom, protkani entuzijazmom.

Nadam se da će me malodušnost do slijedećeg postanja potpuno napustiti. Jedva čekam da si u glavu vratm u onaj feeling: "I'm designer. I'm so cool. Can't touch this." I opletem MC Hammer ples. U opancima.




0 komentari:

Objavi komentar

 
M blog © 2010 | Back to top